Oferty sylwestrowe

Szukaj oferty sylwestrowej (ofert w bazie: 569)

Hotel RIGGA ***

Region:
Półwysep Helski
Telefon:
Miasto:
Władysławowo, ul. Harcerska 4
Cena:
300 zł
Hotel RIGGA *** -zdjęcie 1
Hotel RIGGA ***- zdjęcie 2Hotel RIGGA ***- zdjęcie 3

Sylwester Hotel RIGGA ***

SYLWESTROWE SZALEŃSTWO NAD MORZEM

Z przyjemnością pragniemy zaprosić Państwa na niezapomniany sylwester nad morzem!

Dzięki wyśmienitej kuchni, sympatycznej i profesjonalnej obsłudze, a także wyjątkowej aranżacji stworzymy Państwu wspaniały klimat do zabawy oraz dostarczymy niezapomnianych wrażeń smakowych i estetycznych.

Cena: 300zł / osoba



Doba 31.12.09/1.01.10 przedłużona do godziny 15.00 wraz z uroczystym śniadaniem noworocznym TYLKO 200,00/ 2 os.

Każda następna doba przy pobycie min. 3 dniowym jedyne 150,00/ ze śniadaniem za 2 osoby.

Proponujemy również noclegi ze śniadaniem w Pensjonacie JAŚ

dwie pierwsze doby 150,00 za pokój dwuosobowy ze śniadaniem,

każda kolejna doba tylko 140,00 za pokój dwuosobowy ze śniadaniem.



Zapraszamy do rezerwowania miejsc!



MENU SYLWESTROWE

Przystawka
Gazpacho z tatarem łososiowym i warzywami w towarzystwie limonki i świeżego koperku z grzanką czosnkową

Zupa
Doskonała kompozycja z suszonych borowików i podgrzybków zupa krem na delikatnym rosole podana z orzechami włoskimi, lanymi kluseczkami i świeżą natką pietruszki

Danie główne
Zapiekana polędwiczka wieprzowa z sosem z kolendrą, czarnymi oliwkami, różowym puree ziemniaczanym i octem balsamicznym z koroną brokuł

Deser
Zielone mascarpone z kiwi i kaktusem podane z nutą bitej śmietany i listkiem świeżej mięty

Na zimno nasi kucharze przygotują na lustrach:
- róże wędzonego łososia na sposób morski z oliwkami i świeżym koprem
- drobiowe roladki z pieczarkami, serem feta oraz cukinią
- pieczone roladki z indyka z boczkiem
- roladki ze schabu z nadzieniem śródziemnomorskim
- tradycyjny schab pieczony ze śliwką i morelą z karmelizowaną cebulką
- roladki wieprzowe z serem i czosnkiem, boczkiem, salami i szpinakiem
- roladki z ryb morskich nadziewane paluszkami krabowymi
- owoce morza, takie jak: małże neapolitańskie w winie, raki, krewetki królewskie o niebiańskim zapachu
- sosy na zimno trzy rodzaje (czosnkowy, koktajlowy, chrzanowy)
- pieczywo białe, ciemne, masło, warzywne marynaty

Sałatki podane na półmiskach:
- z brokułów w lekkim sosie ziołowym, ziarnami słonecznika i pieczoną wieprzowiną
- z kurczaka wędzonego, kapusty pekińskiej, papryki czerwonej i kukurydzy w sosie koktajlowym
- śledziowa z zielonym groszkiem, majonezem, musztardą, jogurtem naturalnym i szczypiorkiem

Słodki bufet (stół szwedzki)
- mini tarty z musem waniliowym i czekoladowym
- ciasta tradycyjne własnego wypieku
- tort noworoczny, świeże owoce
- kawa, herbata bez ograniczeń

Po północy:
- żurek wg. staropolskiej receptury podany w chlebku z jajkiem i białą kiełbasą (po 24.00)
- barszcz czerwony z pasztecikiem własnego wyrobu (ok. 2.00)










Doba hotelowa zaczyna się od 14:00, a kończy o 12:00



Na miejscu możliwość spędzenia czasu w Restauracji Pomarańczowa a także pogrania w bilarda i zrelaksowania się w Salonie Spa.



Serdecznie zapraszamy !!!

www.rigga.com.pl